Телефон за резервации: 0897 778 524

Вила „Велиана“ се намира в самото начало на град Черноморец. Непосредствено до нас е най-хубавият плаж на града – къмпинг „Градина“. Неговата плажна ивица е дълга почти осем километра. Съвсем близо до къщата ни се намира парк с детска площадка и фитнес уреди. Във Вила Велиана е прохладно през горещите летни дни, защото нейното изложение е североизточно и във всяка стая има монтиран климатик. За своите гости ние предлагаме три просторни апартамента, които са без кухни. В къщата има кабелна телевизия и интернет, а за общо ползване: голям фризер-хладилник, микровълнова фурна и ютия.

Защо да изберете вила Велиана?

Градина

Защото си имаме зелена градина с многобройни видове цветенца, тревички и дръвченца, на които да си почивате привечер след цял ден на плажа!

Настаняване

Защото ще ви настаним и помогнем за всичко, от което имате нужда! Не знаете на къде е къмпинг Градина? Или пък търсите центъра? Попитайте ни и ще ви упътим за всяка забележителност в района.

Тишина и спокойствие

Защото при нас ще си почивате спокойно от шума и мръсотията на големия град! Една заслужена истинска почивка! 🙂

Апартаменти за гости във Вила Велиана

Първият етаж се състои от две стаи, една баня, една тоалетна и две просторни тераси. В едната стая има спалня, телевизор, мини бар, гардероб, скрин, нощно шкафче с лампа, и завършва с тераса с изглед към лятната градина. На терасата има маса и столове. Другата стая представлява голям хол с холна гарнитура и маса, единично легло, секция, телевизор и мини бар. От нея се излиза на тераса с маси и столове. Изгледът на терасата е към пътя.

Вторият етаж на вила Велиана  е подходящ за ползване от две семейства. Състои се от три стаи, две тераси, една голяма баня с тоалетна. В едната  стая има спалня, скрин, нощни шкафчета с лампи, гардероб, мини бар и от нея се излиза на тераса с маса и столове. Изгледът на терасата е към пътя и има частична гледка към морето. Втората стая представлява хол с единично легло, голям разпъващ се диван, секция, холна маса, мини бар и телевизор. Излиза на тераса с маси и столове, с иглед към лятната градина. В третата стая има спалня – персон и половина, гардероб, нощно шкафче, телевизор, мини бар и също като хола излиза на тераса с маси и столове, с изглед към лятната градина.

Третият етаж  се състои от три стаи и голяма веранда / около 20-25 кв.м. / с маса, столове и шезлонги. Банята и тоалетната са обособени като отделни помещения. Първата стая представлява стандартна спалня, едно единично легло, има нощни шкафчета с лампи, скрин, гардероб, мини бар, телевизор. През прозореца се открива частична гледка към морето. Втората стая е хол с разпъващ се диван, холна маса, секция, телевизор и мини бар. Излиза на голяма веранда с изглед  към градината и частична гледка към морето. Третата стая е оформена като детски кът, с играчки и място за игра (няма легла).

Място за почивка

почивка вила велиана

Място за отдих

Място за игра

Вила Велиана се намира в началото на гр. Черноморец, като местоположението е по-близо до най-хубавия плаж в Черноморец: къмпинг Градина, както и в близост до парк с детска площадка и фитнес уреди на открито.

Всичките три етажа са самостоятелни и изолирани. Вила Велиана  предлага на своите гости голяма лятна градина със затревена площ, кътове за отдих, люлка, хамак.

Изложението на къщата е северо-източно, което я прави прохладна през лятото. В къщата има три етажа с тераси, интернет и ново обзавеждане. За общо ползване има хладилник, микровълнова и ютия.

Телефон за резервации: 0897 778 524